Septemberresumé

Denna månad har passerat med blod, svett och tårar. Men snart är det oktober...därefter november (givetvis) och då bär det av mot USA, lääängtar!

Annars har det varit mycket jobb. Hade en väldigt bra praktikant hos oss förra veckan. Amanda; tack för en mycket BRA arbetsvecka och ett gott sällskap! Hon gjorde jättefina buketter, dekorationer och planteringar m.m. Kassan klarade hon också!Vi har ju haft halva priset på alla gröna växter och även alla krukor. Det är alltid populärt. Har själv svårt att hålla fingrarna i styr - gröna inomhusväxter vill man bara ha mer av hela tiden. Det kommer ju så många nya sorter som man vill testa också. Just det; trädgårdskursen har inletts nu också. Vår trädgårdsmästare har kurs för ett tiotal anmälda personer på kvällstid. Kursen började igår och ska hålla på några tisdagskvällar framöver. Superbra för mig som vill passa på att hämta kunskap om trädgård och skötsel.

Hej och hå, jobba på!

Minnesbilder från augusti 2011
Nya kuddar å nytt överkast...det var på tiden. Har på köpet fått kuddmani och kan inte springa förbi en butik där det finns kuddar utan att spana efter just kuddar...inte för att jag ska köpa utan bara för att jag blivit tok-fixerad vid olika mönster och färger och former. hahaha.

Köpte en underbar ljuslykta i form av en krona med spira på toppen. Kan även användas för att plantera någon växt, tex murgröna i. I love it.
Sen var det ju den där STORA lyktan som jag spanat och trånat efter på jobbet i två år nu. Och för ett par veckor sedan blev den MIN. Placerades i köksfönstret och jag har nog tänt den nästan varje kväll sedan inköpsdagen. Det finns fortfarande ett par stycken kvar, om någon är spekulant. det är bara å säga till så ordnar jag en.

Annars har det varit promenader i härligt höstväder, marängsviss med hallon och blåbär på jobbet, "fin-kaffe" på Espresso-House samt gjort en nagelförlängning. Har aldrig i hela mitt liv haft så fina naglar som jag nu har. Ska vara rädd om mina händer i fortsättningen, med eller utan tippar. Mycket roligare att slippa ha söndertrasade och smutsiga fingrar. Det är ju egentligen enkelt; handskar PÅ!

RSS 2.0