Svensk jul i Amerika

Denna jul var inte någon annan jul lik. Det var första gången jag inte var i mitt barndomshem i Småland med familjen på julafton. Vi hade gjort allt för att få så mycket svensk jul som möjligt här och det lyckades vi ganska bra med. Vi hade julbord i form av julskinka, dopp i grytan, prinskorv, köttbullar, ägghalvor med kaviar, tre sorters inlagd sill, brysselkål, cheddarost och julmust. Den öppna spisen hade vi eld i hela dagen och julklappar fanns under granen. Kalle Anka kl tre var det också. Allt fanns. Allt utom hela familjen. :( Tur att vi har Skype så vi fick "vara med" där hemma lite också!

Morris firade sin första jul och var smått slö hela dagen. Precis som man får va när det är jul. Han hade varit snäll så han fick julklappar. Lite leksaker och en ny bur att sova i. Modellen större än han hade förut. Han börjar bli stor nu den lille prinsen.

Nu är det Juldagen och alla amerikaner firar jul på riktigt idag. Gustav och jag kollar på film och slappar. Ska strax packa lite inför skidsemestern som börjar imorgon. Men först blir det fyra-kaffe.

God fortsättning!

2012-12-25 @ 22:07:18 USA-äventyr Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0