Litchfield Beach

Då var det måndag igen. Veckorna går fort tycker jag. Idag har det varit kyligt här i Greensboro, endast 10 grader. Brrr. Dessutom har det regnat kraftigt under större delen av dagen så det blev inomhussysslor idag.

I helgen däremot, då var det varmt o h skönt. Närmre 30 grader var det både lördag och söndag. Jag och Bodil (och Bobo) åkte till östkusten där vi fick låna Bodils chefs Beachhouse. Ganska grym jobbförmån hon har. Jag fick glida med på räkmackan. Våra män var iväg på annat håll över helgen med jobbet.

Vi bilade alltså 4,5 h sydost mot kusten. Där bodde vi i ett par nätter och hade helt underbart skönt. Satt på verandan i gungstolarna både frukost, lunch och kvällsmat. Där emellan var vi ute och cyklade samt låg på stranden och lapade sol.

Vi testade även på något som ingen av oss testat innan; surfade med bodyboards. Otroligt kul. Jag trodde inte det skulle vara så roligt. Men vi var i vattnet hur länge som helst och sprang efter vågorna. Det gäller att precis i rättan tid hoppa på vågen med surfbrädan sedan går det undan när man åker ovanpå vågen hela vägen in till stranden. Tycker jag alla borde testa någon gång!

Ikväll har vi slappat i soffan, tänt ljus och kollat på "Monday Night Football" på TV. Tradition här. Fika blev det också såklart.

Ha det gott!
/Kristin

 

2012-10-09 @ 04:34:00 USA-äventyr Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0