Mjuk pepparkaka

2 st ägg
3 dl strösocker
2 tsk nejlikor
1 tsk kanel
1 st bikarbonat
3 dl vetemjöl
50 g smör, smält
1.5 dl mjölk, filmjölk eller yoghurt
2 msk lingonsylt

Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa äggen och sockret tills det blir pösigt.
Blanda kryddorna, bikarbonaten och vetemjölet.
Rör ner i äggvispet.
Blanda ner det smälta smöret också, liksom mjölken och lingonsylten.
Häll i smord och bröad form.
Grädda i nedre delen av ugnen, 175 grader, cirka 40 minuter.

2013-02-28 @ 17:27:03 Kristin bakar Permalink


Kommentarer
Postat av: Ida

Jag gjorde den mjuka pepparkakan. Den blev väldigt bra! Tack för receptet! Kram

Svar: Vad roligt att du gillar receptet på mjuk pepparkaka! :) kram
Kristin

2013-03-09 @ 16:37:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0