Chokladbiscotti

75 g smör eller margarin
3 1/2 dl socker
3 ägg
6+1/2 dl vetemjöl
1/2 dl kakao
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
100 g grovt hackad choklad
Ugn: 200° och 100°

Rör smör och socker poröst och tillsätt äggen ett i taget under vispning.
Blanda 6 dl mjöl, kakao, bakpulver och vaniljsocker och sikta ner i smeten. Tillsätt den hackade chokladen.

Blanda samman till en deg och dela i fyra bitar. Använd eventuellt resten av mjölet vid utbakningen. Forma till längder och lägg på plåt med bakpapper.

Grädda i 20 minuter. Skär längderna i sneda bitar och lägg med snittytan upp. Sänk ugnsvärmen till 100° och torka biscottin i ca 40 minuter tills de är torra.

2013-03-08 @ 18:58:12 Kristin bakar Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0