Det lackar mot jul

Nu var det ett tag sedan jag gjorde en uppdatering. Det har hänt så mycket. Vad ska jag börja med. Andra och tredje advent har passerat och är endast ett minne blott. Men vad mysigt det har varit med all snö som fallit, kylan, glöggkvällar, julmarknad m.m. Vi var på Liseberg en kväll förra helgen. Det var som vanligt mycket stämningsfullt. Köpte den goda Agnäs vildmarksglöggen i en av bodarna. Rekommenderas varmt!

 

På tal om glögg tror jag att jag slagit mitt rekord vad gäller hur mycket glögg man kan dricka under en säsong. har verkligen fått smak för det. Tror det kan vara så att en viss kollega hjälpt mig på traven. "Jag tackar aldrig nej till glögg" lyder vårt motto. :)

 

Vi hade julfest igår med jobbet. Eller, julbord menar jag. Det var inte illa. Vi hade så trevligt och jag kom hem mätt och belåten.Fick en fin julklapp också!

 

Idag har jag virkdag, ska hinna med både det ena och det andra. Har ju lite beställningar som ska göras. Tomteverkstad. MEN alla julklappar är inköpta och det känns bra.
Här kommer lite av de senaste bilderna:

 

Vintervitt...


Julrött...


Julfika...

RSS 2.0