Bröllop med vita liljor

Försmäktar nästan i värmen, inte alls van vid detta.. Dricker vatten som aldrig förr, antar att det är det bästa man kan göra. Men samtidigt njuter jag ju av det. Jag gillar värme, jag gillar det exotiska med att kunna vara ute sent på kvällen utan att frysa det minsta. Snart semester...en vecka kvar nu.

Idag hade jag hand om blommorna till ett bröllop med vita liljor i brudbuketten. Jag fick tråda och tejpa liljorna, så de kunde lägga sig på rätt plats i buketten. Jag gjorde även en annorlunda tärnbukett med nejlikor. Ser ut som en liten bakelse man vill äta upp. Bildekoration var det också beställt. Första gången jag monterade på en sådan på en bil. En fin bil var det också. Synd att jag inte fick kort på hur det såg ut..

Men det bästa med allt var att de som skulle ha blommorna blev nöjda. Och det var dom!

Lite bilder på skapelserna:

Jordgubbsmarknad...

Kan inta fatta hur man kan sälja jordgubbar så billigt! Köpte TVÅ paket för 25 kronor!
Hade kunnat köpa alla om jag hade orkat äta så mycket.

Dagen har varit skön. Känns att folk har semester nu...mycket turister som rör sig i stan.
Snart är jag också turist på annan ort...när jag har semester. Snart bara en vecka kvar nu!
En uuunderbar Aqua-ros vi köpte idag.


Gjorde några begravningsdekorationer...väldigt olika färger...
...och lite buketter. Solrosor är underbara!

Waka Waka!!

http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0

En helg vid havet

Har precis kommit tillbaka till stan efter en avkopplande helg vid havet. Har badat, solat, promenerat, läst bok, löst korsord...låter som semester va? Men det är två veckor kvar innan jag får semester på riktigt. Längtar! Jo, jag gjorde ju fläderblomssaft också. Första gången jag gjorde saft. Den står och gottar till sig nu i fem dagar innan den är färdig. Hoppas på en solig vecka, det ser ganska lovande ut.

RSS 2.0