Jakten på lycka

Då var det ett tag sedan jag uppdaterade mig här. Att det ska vara så svårt att hinna med allt! :) Jag har just kommit hem från en weekend hemma på landet. Firat några födelsedagar där, både i efterskott och i förskott. Pappa (som vi idag firade i efterskott) fick en Soda Streamer som var uppskattad. Det var verkligen en bra present (bra idé syrran)! Så nu ska bara jag köpa mig en sådan maskin också. Väldigt enkelt att göra godare vatten!

Vad har hänt mera?
- Jo, det har varit två stycken fina bröllop i september.


- Har varit på rolig kräftskiva!

- Jag har förvandlats från blondie till brownie.
(Före och efter)

På jobbet har vi haft en lite lugnare period nu. har hunnit med att städa, skylta om, fylla hyllorna med nyheter m.m. och så har den vackra Gladiolusen ståtligt tornat upp sig i vår snittkyl. Me like.
Rosenskära             "Flirty Pink bouqet"      Köttätande växter

"Pink Autumn"         Het chilli             Nallebud

Nu ska jag lägga mig efter att ha kollat på en fin film - "Jakten på lycka".
Natti!
Gladiolus

Bröllopsdagen

Ska snart på mina vänner Ida o Davids bröllop. Solen skiner och det ser ut att bli en alldeles fantastisk dag att gifta sig på. Nu ska snart ta och göra mig festklar.

Var ju sjuk i början av veckan. Jag som trodde jag skulle klara mig undan. Så många som är förkylda nu. Skulle ha ätit mer c-vitamin, då hade jag säkert klarat mig :)

Nu har vi tokbra priser på gröna växter och krukor i butiken - 50% på allt. Det är så svårt att låta bli att själv köpa hem massa grejer. Skulle ha ett stort hus att inreda - får bli ett framtida projekt.
Tärnbukett och brudbukett.
Bröllop med fräscha, enkla blommor. (OBS; ej min väns brudbukett)


Dahlia, Dahlia, Ornitogalum, Rosen "Marie Claire"


Hortensia, Nya rosen "Coffe Break", Nya krukor i hyllan!


Och så lite binderier (som jag verkligen tycker är "roligt" att göra).RSS 2.0