Idag är det skärtorsdag!God morgon kära läsare! Väcktes kl 5.15 med kaffe och paket. Tack älskling!! Nu är jag ett år äldre och ett år klokare. Skönt.

Skärtorsdag är det. Påsken var väldigt sen i år. På jobbet arbetar vi snart dygnet runt allihop. Det är roligt när det är mycket att göra, trots allt! Det händer massor av roliga och tokiga grejer varje dag. Igår välte en vagn penseer. Dom flesta klarade sig jättebra, men många blommor gick av, så dem sparade vi. Jag dekorerar för fullt med pense-blommor nu; på handfatet, i en skål med vatten, på tårtan som jag ska ha med mig idag..


Hörde just på nyheterna att påskhelgen är den helg med flest trafikolyckor under året. Hur kommer detta sig undrar jag. Varför händer olyckor när vägarna är bara? Jag hoppas alla kör försiktigt i helgen!!! Själv har jag ingen bil och ska inte åka någonstans heller. Ska bara vara hemma och njuta i solskenet som jag beställt! :) Och så har vi besök hemifrån. Välkomna småland!!


Måste bara kommentera vinnaren av "Sveriges Mästerkock" som blev Louise. GRATTIS GRATTIS! En så otroligt begåvad tjej. Grym på matlagning. Blev imponerad av alla fina rätter som lagades. Nu kommer hon lämna sitt nuvarande jobb som lagerarbetare för ett nytt jobb på nån fin gourmet-krog, gissar jag iaf!


Nu ska jag dricka upp det sista kaffet och bege mig till jobbet.


Ha en fantastisk dag alla!!!

Perennerna i sin ordning

Ja så var en arbetsvecka över...bortsett från lördag och söndag som jag givetvis jobbar också. Folk må tro jag är dum, men jag tycker oftast det är riktigt roligt att jobba helg. Veckans händelse; perennerna kom plötsligt. Så det var bara att börja sortera och placera i latinsk bokstavsordning. Latinska namn är knasiga, men tänk vad det är roligt när man lär sig nya sorter. Jag bara älskar Scabiosa, som heter Fältvädd på svenska. Särskilt den blålila.

Vad har mer hänt...jag har varit  och hälsat på en 1-vecka gammal bebis. Lille Filip. Rebecca o Roberts lilla skatt. Han var så söt så söt och så liten o pluttig och luktade så mysigt...bebis...  ^ ^

Så hade vi ju möhippa i lördags för Helena. Det var väldigt roligt. Så mycket vi hann med på en dag! Först Champagne och jordgubbar, sedan Bollywood-dans följt av god lunch på Avenyn. Därefter ett par timmars ljuvligt SPAande med relax, bastu och bubbelpool. Kvällen asvlutades med trerätters hemlagat och en massa dans. Nu ska jag förflytta mig till sängen...sweet dreams!


Trevlig helg!

RSS 2.0