Idag är det skärtorsdag!God morgon kära läsare! Väcktes kl 5.15 med kaffe och paket. Tack älskling!! Nu är jag ett år äldre och ett år klokare. Skönt.

Skärtorsdag är det. Påsken var väldigt sen i år. På jobbet arbetar vi snart dygnet runt allihop. Det är roligt när det är mycket att göra, trots allt! Det händer massor av roliga och tokiga grejer varje dag. Igår välte en vagn penseer. Dom flesta klarade sig jättebra, men många blommor gick av, så dem sparade vi. Jag dekorerar för fullt med pense-blommor nu; på handfatet, i en skål med vatten, på tårtan som jag ska ha med mig idag..


Hörde just på nyheterna att påskhelgen är den helg med flest trafikolyckor under året. Hur kommer detta sig undrar jag. Varför händer olyckor när vägarna är bara? Jag hoppas alla kör försiktigt i helgen!!! Själv har jag ingen bil och ska inte åka någonstans heller. Ska bara vara hemma och njuta i solskenet som jag beställt! :) Och så har vi besök hemifrån. Välkomna småland!!


Måste bara kommentera vinnaren av "Sveriges Mästerkock" som blev Louise. GRATTIS GRATTIS! En så otroligt begåvad tjej. Grym på matlagning. Blev imponerad av alla fina rätter som lagades. Nu kommer hon lämna sitt nuvarande jobb som lagerarbetare för ett nytt jobb på nån fin gourmet-krog, gissar jag iaf!


Nu ska jag dricka upp det sista kaffet och bege mig till jobbet.


Ha en fantastisk dag alla!!!
2011-04-21 @ 07:13:42 Senaste nytt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0