Perennerna i sin ordning

Ja så var en arbetsvecka över...bortsett från lördag och söndag som jag givetvis jobbar också. Folk må tro jag är dum, men jag tycker oftast det är riktigt roligt att jobba helg. Veckans händelse; perennerna kom plötsligt. Så det var bara att börja sortera och placera i latinsk bokstavsordning. Latinska namn är knasiga, men tänk vad det är roligt när man lär sig nya sorter. Jag bara älskar Scabiosa, som heter Fältvädd på svenska. Särskilt den blålila.

Vad har mer hänt...jag har varit  och hälsat på en 1-vecka gammal bebis. Lille Filip. Rebecca o Roberts lilla skatt. Han var så söt så söt och så liten o pluttig och luktade så mysigt...bebis...  ^ ^

Så hade vi ju möhippa i lördags för Helena. Det var väldigt roligt. Så mycket vi hann med på en dag! Först Champagne och jordgubbar, sedan Bollywood-dans följt av god lunch på Avenyn. Därefter ett par timmars ljuvligt SPAande med relax, bastu och bubbelpool. Kvällen asvlutades med trerätters hemlagat och en massa dans. Nu ska jag förflytta mig till sängen...sweet dreams!


Trevlig helg!
2011-04-08 @ 22:52:47 Senaste nytt Permalink


Kommentarer
Postat av: Johanna Olausson

Hej Kristin!

Vi som arbetar med Lisebergs trädgårdsdagar vill gärna bjuda in dig till ett speciellt event vi ska ha under öppningsdagen av trädgårdsmässan. Jag hittar inte mailadressen till dig men om du mailar mig ser jag till att du får en inbjudan!

// Johanna, johanna.olausson@liseberg.se

2011-04-15 @ 09:53:20
URL: http://liseberg.se/sv/hem/Nojesparken/Tradgard-och-kultur/Tradgardsdagarna/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0