Sommarn är HÄR!!

jo, vilken otur. Jag vet inte vad jag drog på mig i förrgår. Men något var det, för min mage blev helt PAJ och jag mådde ILLA. Så jag fick inte jobba igår, givetvis. Även idag har jag hållt mig inomhus även att jag ikväll känner mig mycket piggare. Så nu funderar jag på om mina kära kollegor vill att jag ska komma imorgon. Vet ju att magsjuka brukar skrämma upp folk och man ska ju gärna stanna hemma en dag extra med tanke på smittoriskerna...

Ja, ja. Nog pratat om magsjuka. Annars då. Jo midsommarhelgen var heelt ljuvlig. Firade den tillsammans med goda vänner i Ugglarp i en stuga vid havet. Ack så skönt det var, även att vädret var ganska ostadigt så hade vi supermysigt inomhus och på altanen med infravärme. Det blev dock inget dopp i havet. Fegade där. Det var ingen som vågade sig på det. Jag hade medvetet "glömt" bikinin hemma, eftersom jag gärna inte doppar mig i första taget, badkruka som jag är.

Nu är det näst sista veckan innan semestern och det känns ju inte heller helt fel!! Jag är ju barnvakkt några veckor nu också - åt min jobbakompis snygga vespa som heter Rosa. Hon är ganska lättskött. Jag bara kör henne till jobbet och hem då och då så att hon kan rastas. Och på natten ska hon ha täcke på sig så hon inte fryser :)


Ha de gôtt!

Ett skönhetstips

Ja vad har jag nu gått på. Jag blev så sugen på att få fina ögonfransar till sommaren, så jag slipper måla dem med mascara. Jag bestämde mig för att prova nyheten "neuLash" som är en gele man penslar på roten av fransarna och som på några veckor skapar synligt längre och fylligare fransar.

Varför inte, tänkte jag och började kolla vad det kostade. Blev chockad av priserna på många nätbutiker; runt 1500 spänn. SVINdyrt. Så jag lyckades hitta en sida fån USA där jag kunda köpa samma produkt för halva priset. Perfekt.

Så nu väntar jag otåligt på min nya skönhetsprodukt. Sånt här brukar jag inte gå på, men denna gången var jag bara tvungen. Tror det kommer fungera. Lovar att lägga upp före och efterbilder på mina egna ögon senare, men kolla in denna bild så länge:


Trevlig midsommarhelg alla goa vänner!

RSS 2.0