Vårkänslor

Jag har varit borta härifrån länge nu. Semester i fjällen har gjort att jag inte kunnat uppdatera min sida. Men nu är jag tillbaka igen. Idre var fantastiskt. Sol alla dagar utom en. Underbart och jag längtar tillbaka! Ska försöka göra allt som  står i min makt för att åka till fjällen en gång om året iallafall!

Det var riktigt gött å va tillbaka på jobbet också. Nu händer det grejer. Vilken härlig tid det är nu. Det märks på dom flesta att vårenergin påverkar oss positivt. Idag är ag ledig. Ska plocka fram min cykel tänkte jag. Inviga den för säsongen. Ska nog ta och serva den efter en lång tid i garaget.


Var å fikade med Rebecca också, hon ska få barn vilken dag som helst. Är riktigt nervös av att träffa henne så här på slutet av graviditeten. Det får inte sätta igång när jag är där! Men åhh vad jag lääängtar till att få se den lilla bebisen när den kommer ut! Träffade även Rebeccas vän Emelie som också ska få barn om några veckor. Så där satt vi och fikade och inte utan att jag var lite avundsjuk på deras fina magar! :)


Så här ser det ut på jobbet så här års. På plantskolan börjar det bli mer och  mer liv och blomster. Kolla bara vad fint det är med penséer!


2011-03-25 @ 08:48:45 Fint i butik Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0