New York!

Det var ju Thanksgiving förra torsdagen den 24 nov. Det innebar att Gustav redan var ledig från jobbet tors-fred. Jag trodde att vi skulle ta bilen till Washington DC när vi hade fyra lediga dagar tillsammans, men inte. Jag blev istället överraskad med en weekendresa till New York. Fantastiskt!

Vi åkte tidigt på torsdag morgon och kom hem idag, måndag eftermiddag. Vi bodde på ett mysigt hotell mitt inne i smeten, så vi kunde promenera till Times Square på ca 10 min. Jag var helt lyrisk där vi gick bland skyskraporna och det kändes lite overkligt att se det på riktigt. Mäktigt. Vi hade som sagt fyra härliga dagar med promenader, shopping, god mat och avslutade med show på Broadway. Passade även på att förlova oss den 24 nov i Central Park. :)

Nu är det måndag kväll och vi har landat i soffan hemma i Greensboro. Jag blev så sugen på risgryntgröt, men det är inte lätt att veta vad man ska göra för att få till denna sortens gröt när man befinner sig utomlands. I Sverige är det ju bara till att köpa "grötris" så vet man vad man ska göra. Här finns inget sådant, men jag lyckades hitta ett recept på risgrynsgröt med risotto-ris. Det fungerade alldeles utmärkt. Så det blir smaskig frukost imorgon bitti. Yummie!
/Kristin"Statue of Liberty"

"Manhattan Bridge"
2011-11-29 @ 02:58:15 Senaste nytt Permalink


Kommentarer
Postat av: LINDA KARLSSON

Hello Sis!

Gott att läsa från dej igen!

Ja du, noterade att du skrev att du landat hemma i soffan.... aj aj aj.

Det där "hemma" lät lite skrämmande tycker jag ;)Barnen frågade efer dej idag....

Snart jul - då ses vi igen!

Hälsa Mannen!Stor KRAM L

2011-11-29 @ 21:25:31
Postat av: Kristin

Ja, tänk att snart är det verkligen jul. Det är så roligt att ni ska vara hemma på kvällen denna julen. Då kan vi umgås. Längtar efter er alla!Kram!

2011-11-29 @ 22:12:27
Postat av: mamma

Hejsan!

Härlig utflykt.Grattis igen till förlovningen.

Jag ser också fram emot att träffa dig,snart jul

jag längtar...Kram och ha det bra!!

2011-11-30 @ 07:37:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0