Skrabbelucker

En riktigt gammal scout-klassiker som jag blev så sugen på idag.
  • 1 ägg
  • 1 dl socker
  • 3 dl mjöl
  • 1½ tsk bakpulver
  • 0,75 dl mjölk
Vispa ägg och socker poröst. Blanda i de övriga ingredienserna och låt smeten vila en stund. Stek klickar av smeten i stekpannan, vänd dem i strösocker och kanel.

Den som väntar på något gott...

Nu var det LJUVLIGT att vara ledig en helg efter att ha valt att jobba sju helger i rad.
I fredags hämtade jag min fina systerdotter Emmy på stationen för hon åkte tåg till mig själv för första gången. Vi hade det så mysigt.

I fredags kollade vi på teve och gjorde tacos. på lördagen var vi på stan och shoppade, fikade och vandrade omkring. På kvällen var vi och såg filmen "Svensson Svennsson" på bio. Oj vad vi garvade. Den var rolig den. På söndagen fixade vi mumsiga "mumsbitar" av nötter och frön doppade i mörk choklad. TACK Therese för receptet!


Jag köpte en underbar kjol på KappAhl (tro det eller ej) för 199:-. Visst var den snygg!
KOLLA, MIN PORSLINSBLOMMA BLOMMAR. Jag som trodde det var en "icke-blommande" sort. Surprise! Doftar LJUVLIGT i hela lägenheten nu. Lycka.
Ha det underbart.
Kristin

Gravpyntning

Nu är det snart Alla helgona-helgen och vi är i full fart med att göra alla möjliga varianter av dekorationer i form av mosshjärtan, kors, stjärnor, kransar, ljusdekorationer m.m. Här kommer lite inspiration som sådant du hittar hos oss just nu!


RSS 2.0