Minnesbilder från augusti 2011
Nya kuddar å nytt överkast...det var på tiden. Har på köpet fått kuddmani och kan inte springa förbi en butik där det finns kuddar utan att spana efter just kuddar...inte för att jag ska köpa utan bara för att jag blivit tok-fixerad vid olika mönster och färger och former. hahaha.

Köpte en underbar ljuslykta i form av en krona med spira på toppen. Kan även användas för att plantera någon växt, tex murgröna i. I love it.
Sen var det ju den där STORA lyktan som jag spanat och trånat efter på jobbet i två år nu. Och för ett par veckor sedan blev den MIN. Placerades i köksfönstret och jag har nog tänt den nästan varje kväll sedan inköpsdagen. Det finns fortfarande ett par stycken kvar, om någon är spekulant. det är bara å säga till så ordnar jag en.

Annars har det varit promenader i härligt höstväder, marängsviss med hallon och blåbär på jobbet, "fin-kaffe" på Espresso-House samt gjort en nagelförlängning. Har aldrig i hela mitt liv haft så fina naglar som jag nu har. Ska vara rädd om mina händer i fortsättningen, med eller utan tippar. Mycket roligare att slippa ha söndertrasade och smutsiga fingrar. Det är ju egentligen enkelt; handskar PÅ!
2011-09-06 @ 23:01:50 Senaste nytt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0