Magnetic Nails

Köpte detta snygga nagellack på lunchen idag. Så fräckt att mönster bildas när man höll magnet över nageln! :)


Bröllopet

Den 4 augusti var den soliga dagen då jag och min Gustav vigdes i S:t Olofs kapell i Tylösand. Det var den absolut bästa dagen i hela mitt liv och jag kan fortfarande inte riktigt fatta att det var på riktigt. Det var otroligt mycket stress och full planering under en tid innan bröllopet men det glömmer man snabbt när man i efterhand bara ser allt det fina vi fick vara med om.
 
Jag tänkte börja med att visa lite bilder från Hår & Sånt i Halmstad där jag fick hjälp av duktiga Sandra med håruppsättning och smink. Hon visste precis vad hon gjorde och jag är så nöjd med resultatet. TACK Sandra!
 
 
När jag efter några timmar var färdig hos frisören och klänningen satt som den skulle var det dags att åka till kapellet i Tylösand. Nu var vi spända och förväntansfulla! :) 
 
  
 
 
Efter vigseln var det dags för foto foto foto utanför kapellet.Det kastades även en HEL DEL ris på oss. Detta ris följde med mig i håret och innanför klänningen under resten av dagen.  
 
Som ni ser hade vi världens sötaste brudnäbbar; Tilda och Simon.
  
 
 
 
 
 
Festen hölls på Svarta Örnshuset i Halmstad.En mycket fin festlokal som var perfekt för ca 60 personer som vi var. Det var uppdukat med runda bord precis som vi hade önskat. Maten de lagade där var fantastiskt delikat. Bordsdekorationerna stod jag för och även de handgjorda strutarna med choklad i som vi hade som bordsplaceringar. Det var en hel del jobb men det var det såklart värt!  
 
 
 
  
 
 
 
 
Kolla in den otroligt fina skylten som älskade pappa hade gjort med våra namn på.
 
TACK alla som bidrog till att denna dagen blev så fantastikt sagolik.
Kramar i massor!
 
 
                   / Fru Liljehall    :)
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 

RSS 2.0