Julkalender, julgran, julmat, julpyssel...välkommen kära JUL!

Redan snart hälften in i december och vi har firat andra advent. Det är en härlig tid vi lever i nu. Allt är så stämningsfullt och mysigt. Jag stämmer in i jullåten: "It's the most wonderful time of the year..."

 
Vi har köpt julgran. Det blev en plastgran i år. En fantastiskt fin sådan. Vi pyntade den med guldtema. Bara guldkulor i olika varianter. Jag har aldrig varit så nöjd med en julgranspyntning som med denna.  Enkelt men glänsande guldigt. 
 
Helgen som var tillbringade vi i Norfolk, nära Virginia Beach. Där var det julfest med makens jobb. Det var mycket trevligt. Blev ett par nätter på hotell, shopping med julstämning samt några timmars kryssning med middag ombord.  Allt var väldigt trevligt och det var kul att få träffa arbetskollegorna till Gustav. Innan vi gick ombord skulle man fotas bredvid båten, haha. Resultatet ser du nedan. :)
 
Det var dock inte alla som fick hänga med till Virginia under helgen. Morris lämnade vi på hundpensionat för första gången. Det verkar gått bra men visst märktes det att han saknat oss. Han blev verkligen glad av att bli hämtad! Glada blev också vi av den reaktionen! :)
 

2012-12-11 @ 05:38:00 USA-äventyr Permalink


Kommentarer
Postat av: Therese

Tänk den som fick gå på såna julfester med jobbet... (avundsjuk)*suck*

Svar: Ja ellerhur Therese! Så ska det vara! Det måste bli bättring på vissa arbetsplatser! Kryssning, tack!
Kristin

2012-12-11 @ 23:33:02
URL: http://theresessmycken.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0