Vårstök och vårlök

Så har halva januari månad passerat. På jobbet börjar våren smyga sig allt närmre. Vi har fått in en hel del krokus, pärlhyacinter och iris på lök. Även den underbara primulan samt den fräcka engelska pelargonen har gjort oss sällskap i butiken som numera inte visar ett spår av jul eller julgranar. :)

Tänk att det är så skönt att bli av med julen. Alltså, man är överlycklig inför varje julskyltning och kan inte få nog av alla vackra julblommor i november-december. Men sedan är det något som händer. Nästan omedelbart efter julhelgen, kanske redan på annandag jul, tröttnar man ordentligt på julpynt och allt som är rött. Sån är jag iaf. Fort bort med julen och in med tulpaner illa kvickt. Lite konstigt beteende kanske. Men jag vet att det är många som känner precis likadant.

Nu har det skyltats om i butiken. Här kommer lite inspirerande vårfärger och blommor.
Våriga hälsningar
/Kristin

2012-01-18 @ 13:38:06 Fint i butik Permalink


Kommentarer
Postat av: Therese

Jag är helt avundsjuk på krukväggen!! :)

2012-01-18 @ 21:05:40
URL: http://theresessmycken.blogspot.com
Postat av: Kristin

haha, vi får fixa nåt nytt skoj imorgon när vi jobbar ihop. Vi kan ta varsin kopp kaffe sen blir vi kanske speedade! Vi ses imorrn! kram

2012-01-18 @ 21:15:36
Postat av: Therese

jaa, det gick ju sådär med det..! :(

MEN, nu har jag uppdaterat min blogg!!! surprise! Ses imorgon på bowlingen. Ska börja värma upp bowling-armen redan imorrn morgon :)

2012-01-19 @ 22:31:45
URL: http://theresessmycken.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0