30 år i Florida

Då ska jag berätta vad som har hänt de senaste två veckorna. Vi fick gäster från Sverige. Gustavs föräldrar kom hit dagen innan min födelsedag, den 20 april. Såå otroligt roligt med besök och få vakna upp till sång när man fyller år. Jag fick cupcakes till frukost denna dag. Jag fck även paket. Ett av paketen hade anlänt med posten. Det var ett par av mina underbara kollegor i Sverige som skickade födelsedagspresent till mig. Vilken överraskning. I paketet låg ett vackert våningskakfat (se bild nedan), söta servetter samt en strut Åre-choklad. UNDERBARA arbetskamrater!

Den 22 april bilade vi fyra ner till Florida. Där hade vi  bokat hotell på lite olika platser. Vi började på västkusten av Florida, sov två nätter på två platser där, sedan bar det av till Key West allra längst ner i Florida där vi stannade ett par nätter på ett helt fantastiskt hotell. Det var  här vi även firade min kära Gustav som passade på att fylla 30 år där nere. Honom firade vi också med sång och godsaker i form av en "Key Lime Pie" - en frisk och god specialitet från Key West. Gustav fick en fantastisk 30-årsdag måste jag säga. Att få befinna sig på en av jordens vackraste platser och ligga och gunga i en hängmatta och samtidigt spana ut över havet är inte så dumt. Vi njöt alla fyra av vistelsen i Key West. Skulle gärna åka dit igen.

Efter några dagar i Key West åkte vi till Miami där vi avslutade vår resa med tre nätter på ett hotell på Miami Beach. Miami har alltid varit min dröm att få resa till. Kändes lite overkligt att få komma dit. Stranden och beachen i Miami var enorm, helt oslagbar. En väldans rejäl strandpromenad låg precis bredvid stranden och var perfekt att ta en morgonlöptur på tillsammans med alla andra motionärer i ottan. Otroligt exotiskt. I Miami hade vi några slappa dagar där vi strosade omkring i staden och passade på att äta riktigt gott.

Som ni förstår var det en otrolig semestervecka jag fick vara med om. Ville aldrig den skulle ta slut. Men det gjore den och nu är vi tillbaka i vardagen i Greensboro igen. Fast här är det inte illa heller :) Våra kära gäster bodde hos oss några nätter innan de reste vidare till New York. Det var så roligt att få Sverigebesök! Hälsa gärna på oss här i Greensboro kära vänner som läser detta!

Nu är det dags för en kopp te och en film.
Många kramar från mig
Utsikt från vårt fönster på hotellet i Key West
Hotellets pool där vi bodde i Naples


Förresten, det blir ju bröllop till sommarn också, mycket som händer nu...

RSS 2.0