Inga mord i Midsomer

Det är snart mitten av juli. Bara några månader kvar till jul...om man vill tänka på det redan nu...och det vill man ju. Jul är mysigt. Men sommaren är underbar. Här är det soligt nästan varje dag. Brukar inte vara helt ovanligt med nåt rejält åskväder ett par gånger i veckan också. Det är inga små åskväder här över. Än så länge har blixten inte förstört något för oss...men det kommer väl kanske hända förr eller senare. Två träd kluvna av blixten har jag sett hos ett par grannar längre bort på gatan. Vårt hus är inte direkt högsta punkten i området vilket känns ganska bra ändå.

Förra veckan var det 4th of July och allt vad det innebar..ingenting speciellt för mig och Gustav dock, mer än en ledig dag vilket inte helt fy skam mitt i veckan. Men på jobbet var det mycket att göra inför "Independence day". Massor av Cupcakes och annat gott.

Cupcakes är mycket roligare att göra än att äta tycker jag. Det är så roligt att garnera dessa muffins och göra dem festliga. Jag har tänkt göra morotskaks-cupcakes och se om det kan vara något som går att sälja på caféet. En Carrot cupcake skulle jag själv mycket gärna vilja äta till kaffet. Mmmmmums.

Ikväll har vi kollat på en svensk kriminalfilm - Maria Wern. Spännande mordutredningar som utspelas på Gotland. Författaren bakom de även läsvärda böckerna heter Anna Jansson. Apropå deckare; det är en sorg att man inte har tillgång till Morden i Midsomer här. Det saknar jag verkligen...

Nu är det dags för sängen. God natt USA och God morgon Sverige!

Laters!

2013-07-10 @ 04:16:00 USA-äventyr Permalink


Kommentarer
Postat av: Therese

Klart man vill tänka på jul, fast inte så ofta än... Bara små smygtankar då och då :)

Svar: Tänk bara på glögg Therese...en av de bästa sakerna med julen... :)
Kristin

2013-07-11 @ 18:55:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0