Sverigeresan, flytten och lite till

Nu har det gått några veckor sedan jag senast skrev och uppdaterade min blogg. Vad har hänt? Massor.

Den 19 maj kom vi tillbaka från vår vistelse i Sverige där vi hade otroligt mycket på schemat. Det var väldigt roligt att träffa er alla som vi hann med att träffa. Men inte trodde jag att det skulle bli så ont om tid. Lite tråkigt att bara hinna träffa några av er bara för en kväll eller några timmar. Skulle ju gärna velat umgås mer. Men så är det, ska man hinna med det så får man såklart stanna i Sverige längre än de ynka två och en halv veckorna vi spenderade där. Då vet vi det :)

Det var även roligt att komma tillbaka till USA och börja greja i huset som vi flyttade in i precis innan Sverigeresan. Morris trivs som en kung särskilt på baksidan i den inhägnade trädgården. Gott för honom att kunna springa omkring ute hur han vill. Lite annat än lägenheten där vi bodde innan och han bara fick gå i koppel utanför på gräsmattan. I det här landet är det ofta inte ok att ha en hund lös. Nu vet jag inte om jag skulle våga släppa honom även om jag fick. Han är så van vid koppel så han skulle säkert springa iväg en bit om han fick komma lös. Nä..det vågar jag inte testa ännu. Han är dessutom just nu i trotsåldern (tro det eller ej men det finns hos hundar också) och vägrar ibland lyssna på oss utan tror han ska göra som han vill. Den lille rackarn! Gäller att vara konsekvent.

För lite mer än en vecka sedan kom en kollega från Sverige och hälsade på mig. Vi har hittat på lite allt möjligt här omkring Greensboro. Helgen som var spenderade hon och jag i kuststaden Wilmington. Det var en supermysig stad med avslappnad skön puls och mycket semesterkänsla. Där fanns många botaniska trädgårdar vilket såklart var passande för oss två. Vi gottade oss riktigt med god mat och fina promenader.

Nu är det tisdag morgon och om några timmar ska jag skjutsa mitt sverigebesök till flygplatsen. Därefter blir det lite virkning. Jag har hittat på ett nytt mönster att klä ljuslyktor av glas. Ska göra några stycken och kanske lägga upp bild och mönster här sedan.

Delar med mig av lite bilder från senaste veckorna.

Take care!


RSS 2.0